Cégnév: Centrál Workout Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Rövidített cégnév: Centrál Workout Zrt.
Cégjegyzékszám: 01-10-041939
Adószám: 10769993-2-43
Székhely: 1196 Budapest, Ady Endre út 97-99. 3. ép. E. lház. fszt. 4.
Bejegyzés ideje: 1992. október 6.

Központi iroda: 1196 Budapest, Ady Endre út 97-99. (Ady Endre út, és Jáhn Ferenc utca sarkán található iroda)
Telefonszám: (+36 1) 599-98-85 vagy (+36 1) 999-47-59
MNB (PSZÁF) engedély száma: 2066/1998/F.


Amikor elhatároztuk, hogy a pénzügyi szektorban alapítunk cégt, tudtuk, nem lesz könnyű dolgunk. Nagy a konkurenciaharc, sok a multinacionális cég, hazai viszonyokat tekintve korlátlan forrással a hátuk mögött; ráadásul a pénzügyi szektorban a legszigorúbb az ellenőrzési, és beszámoltatási rendszer. Persze: vélaszthattuk volna a kereskedelmet, vagy az ipart is: azt már azonban korábban is megértettük a saját kárunkon is, hogy csak olyan üzletbe szabad belefogni, amihez ért az ember.

Korábban valamennyien a pénzügyi szféra különböző területein dolgoztunk. Láttuk és tapasztaltuk, hogy mi az, ami előre visz egy üzletet, s mi az, ami hátráltatja azt. Pontosan meg tudtuk, és a mai napig meg tudjuk határozni, hogy cégünknek miben kell különböznie a többi pénzügyi vállalkozástól. A pénz fontos, de nem a legfontosabb. A multinacionális cégekkel források terén amúgy sem tudunk versenyezni. Ráadásl azon értékhatárok között, ahol mi képzeltük el a tevékenységünket, ott éppenséggel forrásbősg van, s a jó adósok száma kevés.

Nem a pénz mennyiségére építettük a vállalkozásunkat. A pénz minden cégnél ugyanolyan pénz. Amiben a társaságok eltérnek egymástól, az a forrásokhoz kapcsolódó folyamatok rendszere, szerződéses feltételek és az ügyfélapcsolatok. Ezek a feltételek pedig alapvetően munkatársainkon, a partnerekkel közvetlenül, vagy közvetve foglalkozó személyeken: azaz a szakembereken múlik. Ismerjük a hazai köz, ás gazdasági helyzetet, tudjuk, hogy mi foglalkoztatja az embereket, mik az általános problémáik; mi az, ami miatt nyugtalanul alszanak. A Centrál Workout Pénzügyi Zrt.-nél elhatároztuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy a cégünkkel való kapcsolat ne nehézséget, hanem lehetőséget, az előrelépést hozhassa az életükben.

A Centrál Workout Zrt.-vel való pénzügyi együttműködés legyen a nyugodt, biztos pont a pénzügyi vezetől és a magánemberek életében.

Vezető tisztségviselőink:

Szűcs-Gáspár Zsolt – Az igazgatóság elnöke
Tóth Csaba – Az igazgatóság tagja
Kukucska Mihály – Az igazgatóság tagja

Meghatározó befolyással bíró részvényes:

DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank „f.a.” (40%)
Cégjegyzékszám: 02-10-060351
Adószám: 14819131-2-44
Székhely: 7800 Siklós, Felszabadulás utca 46-48.